Av Munnen

Videor:

En video jag gjorde efter att ha varit på semester och kom hem till mina kära vänner. Allt material kommer från semestern och en kväll då jag och vännerna gjorde drinkar och spelade tv-spel. Det var alltså inte planerat att bli en video, men blev det ändå.

Denna videon är lite som ovanstående, inget planerat men efter en grym dag till sjöss med två goda vänner var jag tvungen att göra något av materialet.

Här har vi en ganska spontant inspelad video från en kväll på Styrbord Babord när världens bästa by Haart flyttade in där. Samt när Adrian Lux snurrade skivor.

Fortsatte göra videor åt by Haart.

Det blev ännu en som har gått en bra bit över 5000 views.

Whoa-TV:

Jag jobbar för en hemsida som heter Whoa.nu som utöver att vara ett otroligt stort community även driver en av sveriges största bloggar. Åt dem hjälper jag till och filmar för nått som kallas Whoa-TV, och detta är de avsnitt jag gjort hittills.

Detta var mitt första avnsnitt och blev inte alls som det var tänkt. Egentligen skulle grupen Hur Högt!? ha spelat på klubben Colors i Göteborg och då skulle jag intervjuat dem i samband med det. Dock ställde de in sin spelning, och därmed rök min intervju också. Istället blev det Chords som skulle spela och det fanns ingen tid att styra en intervju så jag fick göra en sammanfattning av kvällen, med rundpingis, Chords-konsert och även ett litet utbyte av ord efter spelningen. Hur Högt fanns dock med hela tiden i form av ordvitsar…

Mitt andra avsnitt spelades in i Stockholm när jag var uppe och hälsade på de andra i redaktionen och firade att Whoa fyllde tio år. Då hade vi en fika med artister som RMK, Gorilli och Elsa för att prata om Whoa och hiphopens historia.

Avsnitt tre som jag gjorde var något av det mest spontana konstiga av allt hittills tror jag. Under tidigare nämnda Stockholmsresa så var vi på besök i Level 8 Studio (se avsnitt fyra) och där träffade vi bland annat Stockholmssyndromet. Vi hade ett sjukt pressat tidsschema men blev medbjudna hem till Skizz för att höra på lite osläppta låtar från deras kommande skiva och vi kunde såklart inte tacka nej.

Avsnitt fyra är som jag nämner ovan från Level 8 Studio. Lite cribs… lite rap… lite annat gott och blandat.

Avsnitt fem, har har vi freestyles med en drös coola katter. Bland annat RMK, Gorilli och Mofeta. Sen får vi även följa med Cleo och Syster Sol när dom repar. Detta spelades in samma dag som 10-års fikan och och var det sista jag filmade den helgen då batteriet dog mitt i allting.

Träffade Rapper Ted från forna Tinitus & Ted. Otroligt trevlig kille med grym mängd talang.

Mer kommer så småningom.

Skriveri:

Här tänkte jag samla lite saker jag skrivit, såsom recensioner, intervjuer m.m.

Intervju med Eboi.

Recension av Way Out West 2010.

Recension av Anton Axélo – Lycka i Lösvikt.

Recension av Petter – En Räddare i Nöden.

Recension av Frispråkar – Dom kallar mig Disträ.

Recension av Mofeta & Jerre – Bomben.

Recension av Zacke – Visst är det Vackert.

Recension av J-Son – Never Half Stepping

Recension av Maskinen – Boys II Men.

Recension av Näääk – Näääk Vem?

Design/Foto:

I samband med att Whoa fyllde tio år så släpptes det ett mixtape tillsammans med Bjarne B där han samlade sina favoriter av Veckans Mp3:or genom åren. Då fick jag chansen att designa omslaget till skivan samt bannern till mixtapet som går att ladda ner här. Mannen man ser i mitten är Ola som startade Whoa, och inte Jesus alltså, omgiven av Stunnershades, Folköl med mera. Hiphop med andra ord.

Bild på Robert Valsinger som jag tog vid intervju.

P3 GULD FOTON 2011. Där jag tog lite foton.

Min FlickR, där ni kan hitta blandade foton i olika kvalité.

Allting uppdateras med mer eller mindre jämna mellanrum. Gillar man något och vill att jag ska göra diverse jobb så är det bara ta kontakt med mig.

Annonser